Waar koop ik tickets voor Halloween Fiësta Mortal?

Tickets zijn zowel online als aan de kassa’s van het park beschikbaar.

Kan ik mijn tickets ruilen voor een andere datum?

Nee, het is niet mogelijk om jouw ticket na aankoop te ruilen voor een andere datum.

Is het nodig om tickets vooraf te kopen?

Om zeker te zijn dat je Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde kan beleven, kun je best je tickets al online kopen via de website.

Kan ik met mijn abonnement naar Halloween Fiësta Mortal?

Met jouw abonnement heb je toegang tot Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde.

Je hebt enkel toegang tot de Halloween Nocturnes als je over de optie ‘Feestdagen en Nocturnes’ beschikt. Raadpleeg hier de kalender.

Op 31 oktober en 1 november kunnen het zeer drukke dagen zijn in het park, om deze drukte te vermijden en ten volle te kunnen genieten, raden we aan om uw bezoek op een andere openingsdag in te plannen.

Vanaf hoe laat is mijn ticket geldig?

Jouw tickets voor Halloween Fiësta Mortal zijn geldig volgens de openingsuren van het park en op de datum aangegeven op het ticket.

Ik heb nog kortingsbonnen, zijn deze ook geldig tijdens Halloween Fiësta Mortal?

Kortingsbonnen zijn geldig volgens de voorwaarden vermeld op de bonnen zelf en moet bekeken worden bon per bon. Kortingsbonnen zijn niet geldig bij aankoop van online tickets.

Ik heb een handicap, waar kan ik mijn ticket kopen?

Tickets voor mindervaliden zijn zowel online als aan de kassa’s van het park te verkrijgen.

Zijn de attracties gewoon geopend?

De attracties zijn de hele dag geopend. Onder voorbehoud van mogelijke storingen of sluiting wegens invallende duisternis en weersomstandigheden.

Tot hoe laat is Bellewaerde geopend tijdens Halloween Fiësta Mortal?

De meest recente openingsuren en –kalender kunt u raadplegen op de kalender.

Hoe laat begint Halloween Fiësta Mortal?

Bellewaerde is tijdens Halloween Fiësta Mortal geopend vanaf 10u. Gedurende de hele dag kun je Halloween Fiësta Mortal beleven in het park en genieten van de vele decors, shows en halloween specials.

Openingsuren van de spookhuizen en showvoorstellingen worden aangeduid op diverse infoborden in het park.

Mag ik geschminkt en verkleed naar Halloween Fiësta Mortal komen?

Om veiligheidsredenen moet het gezicht steeds herkenbaar zijn.  Bijgevolg zijn maskers en volledig geschminkte gezichten verboden in het park voor bezoekers ouder dan 12 jaar.

Is Halloween Fiësta Mortal geschikt voor kleine kinderen?

Halloween Fiësta Mortal is geschikt voor alle leeftijden. Er is voor de hele familie iets te beleven, van aangepaste attracties in KidsPark en extra halloweenanimaties op hun maat tot enge spookhuizen voor de durvers.

Speciaal voor de kinderen die erg bang zijn voor de halloweenfiguren in het park, worden aan de ingang stoere tattoo’s uitgedeeld.  Wanneer kinderen deze tattoo’s tonen aan de figuranten, nemen ze automatisch afstand om hen veilig zonder schrikken te laten voorbijkomen.

Ik heb een abonnement van Plopsa, Phantasialand of Bokrijk, kan ik dan naar Halloween Fiësta Mortal aan een voordeliger tarief?

Ja, op vertoon van je abonnement krijg je 40% korting op de geafficheerde volwassenenprijs.  Deze korting is niet geldig tijdens de Halloween Nocturnes, BellewaerdeKNT – Halloween Night en dagen waarop het park is afgehuurd of uitverkocht.

Zijn de haunted houses betalend tijdens Halloween Fiësta Mortal?

Volgende haunted houses zijn betalend:

  • Voodoo Villains
  • Mortal Mine
  • Camping Mortal
  • Hospital Fa(n)tal

De vele decors, gethematiseerde attracties, figuren in het park, Love After Death Show, Bubble Show, spookhuis Freaky Forest en Trollpark zijn inbegrepen in uw ticket.

Waar kan ik tickets kopen voor de betalende haunted houses?

Tickets voor de de betalende spookhuizen zijn beschikbaar online, aan de kassa’s, in souvenirwinkels Fantasy (ingang A) en El Bazar (ingang C) en aan de Adventure Club.

Hoeveel kost een tickets voor de betalende haunted houses?

De prijzen van de haunted houses staan aangeduid op de ticketpagina en in het park.